Étlap

2019.07.15. - 2019.07.19.
ÉtkezésHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
TízóraiTeljes kiőrlésű kenyér, májkrém6, margarin, teazsemle1, trappista sajt7, margarin, teazöldpaprika, főtt tojás3, vaj7, tea, kenyérteljes kiőrlésű kenyér,, felvágott, zöldpaprika, margarin, teatej 1,5 dl7, mákkal szórt kiskifli
Gyermek
Ebéd
gulyásleves1,3, vaníliás derelye szórat nélkül1halászlé4, tészta köret1, bakonyi csirkemell7darugaluska leves1,3, zöldbabfőzelék1,9, virslipörkölt1,6, kenyér1,6zöldségleves, borsos tokány, párolt rizs, csalamádéraguleves1, sajtos makaróni1,7
Felnőtt
Ebéd
gulyásleves1,3, vaníliás derelye szórat nélkül1halászlé4, tészta köret1, bakonyi csirkemell7darugaluska leves1,3, zöldbabfőzelék1,9, virslipörkölt1,6, kenyér1,6zöldségleves, borsos tokány, párolt rizs, csalamádéraguleves1, sajtos makaróni1,7
Uzsonnatejpiskóta szeletmesefitt gabonaszeletnutribella teljeskiőtlésű kekszmüzliszelet1,5kifdli1, kockasajt7
Allergén összetevők
1. Glutént tartalmazó gabona. 2. Rákfélék és azokból készült termékek. 3. Tojás és abból készült termékek. 4. Halak és azokból készült termékek. 5. Földimogyoró és abból készült termékek. 6. Szójabab és abból készült termékek. 7. Tej és abból készült termékek. 8. Diófélék. 9. Zeller és abból készült termékek. 10. Mustár és abból készült termékek. 11. Szezámmag és abból készült termékek. 12. Kén-dioxid. 13. Puhatestűek. 14. Csillagfürt.
A változtatás jogát fenntartjuk!