Étlap

2020.10.19. - 2020.10.23.
ÉtkezésHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízóraikakaó, kalács 1,3,7, mogyorókrémteljes kiőrlésű kenyér, zöldpaprika, margarin, tea - gyümölcs Agtivitea 2 dl, diákcsemegegépsonka, korpás zsemle 1, tea, vajkrém zöldfűszeresmagos zsemle 1, retek, főtt tojás 3, vaj 7, tea
Gyermek
Ebéd
burgonyagombóc leves 1,3, csirkés-zöldséges bulgur 1magyaros karfiolleves, kínai csirke 6, pirított zöldséges tészta 1,6csirke raguleves 1, morzsás nudli lekvárral 1Minestrone leves 1,7,9, natúr sült hal 1,4, rizi-bizi, tartármártás 3,7,10NEMZETI ÜNNEP
Felnőtt
Ebéd
burgonyagombóc leves 1,3, csirkés-zöldséges bulgur 1magyaros karfiolleves, kínai csirke 6, pirított zöldséges tészta 1,6csirke raguleves 1, morzsás nudli lekvárral 1Minestrone leves 1,7,9, natúr sült hal 1,4, petrezselymes burgonyaNEMZETI ÜNNEP
Uzsonnakifli 1, kedvenc ízek baromfi párizsiteljes kiőrlésű kenyér, sajtkrém 7croissant kakaós 50 g/dbmüzliszelet
Allergén összetevők
1. Glutént tartalmazó gabona. 2. Rákfélék és azokból készült termékek. 3. Tojás és abból készült termékek. 4. Halak és azokból készült termékek. 5. Földimogyoró és abból készült termékek. 6. Szójabab és abból készült termékek. 7. Tej és abból készült termékek. 8. Diófélék. 9. Zeller és abból készült termékek. 10. Mustár és abból készült termékek. 11. Szezámmag és abból készült termékek. 12. Kén-dioxid. 13. Puhatestűek. 14. Csillagfürt.
A változtatás jogát fenntartjuk!