Étlap

2019.12.02. - 2019.12.06.
ÉtkezésHétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízóraifelvágott, lilhagyma, margarin, tea, teljes kiőrlésű kenyérkorpás kifli 1, trappista sajt (szendvicsbe) 7, margarin, teazsemle 1, sárgabarck lekvár, tejeskávé 7Párizsi 6, vaj 2 dkg, tea, teljes kiőrlésű kenyér, paradicsomsajtos kifli 1,3, tej 1,5 dl 7
Gyermek
Ebéd
Lencsegulyás 1,3, dejós guba 1,7
Csontleves, töltött káposzta 1 db 7, kenyér 1,6Olasz zöldségleves 1,3,9, zöldbabfőzelék 1,7, sült baromfi virsli 6, kenyér 1,6Sütőtökkrémleves 1,7, szezámmagos nanásszal sült csirkemell 1,7, bulgur 1Tojásleves 1,3, paradicsomos húsgombóc 1,3, kenyér 1,6, mikulás csokoládé, szaloncukor
Felnőtt
Ebéd
Lencsegulyás 1,3, dejós guba 1,7
Csontleves, töltött káposzta 1 db 7, kenyér 1,6Olasz zöldségleves 1,3,9, zöldbabfőzelék 1,7, sült baromfi virsli 6, kenyér 1,6Sütőtökkrémleves 1,7, szezámmagos nanásszal sült csirkemell 1,7, bulgur 1Tojásleves 1,3, paradicsomos húsgombóc 1,3, kenyér 1,6, mikulás csokoládé, szaloncukor
Uzsonnatere fere keksz 1,7, almatejpiskóta szeletnutribella teljes kiőrlésű kekszzabpelyhes kekszkifli, zöldfűszeres túrókrém 1,7
Allergén összetevők
1. Glutént tartalmazó gabona. 2. Rákfélék és azokból készült termékek. 3. Tojás és abból készült termékek. 4. Halak és azokból készült termékek. 5. Földimogyoró és abból készült termékek. 6. Szójabab és abból készült termékek. 7. Tej és abból készült termékek. 8. Diófélék. 9. Zeller és abból készült termékek. 10. Mustár és abból készült termékek. 11. Szezámmag és abból készült termékek. 12. Kén-dioxid. 13. Puhatestűek. 14. Csillagfürt.
A változtatás jogát fenntartjuk!